Activiteit

Ervaar het Amstelpark tijdens de Veldacademie

za 24 sep 2022 - zo 25 sep 2022 , 10:00 uur
Illustration

We nodigen je uit om in het weekend van 24 en 25 september mee te doen met de VeldAcademie van Cocky Eek. Dit is een van de activiteiten van de Shadow Floriade waarin kunstinstelling Zone2Source het Amstelpark lanceert als proeftuin voor kunst en ecologie. Volg een of meerdere van de in totaal tien gratis workshops, wandelingen en andere activiteiten waarbij je het park op een nieuwe manier ervaart. Een van de workshops is speciaal gericht op kinderen, de andere zijn voor volwassen: buurtbewoners, parkbezoekers en andere geïnteresseerden.

Wat kun je verwachten tijdens de VeldAcademie?
Onderzoek de stem van de waterkant met Lada Hršak, leer de stenen van het Amstelpark kennen met het Stone Network van Anna Bierler en Marit Mihklepp, ga op zoek naar artifacts met Kamila Wolszczak, volg een bewegingsworkshop met Kenzo Kusuda of Luigi Kwas, loop een geheugenroute met Theun Karelse, creëer geluid met Sigrún Gyða, ga op zoek naar een meer- dan- menselijke aanwezigheid met Carolyn Strauss of schrijf je (klein-)kinderen in voor een workshop Holbewoners met Rachel Schuit en Micha Lind

Informatie en inschrijven
Meer informatie en -gratis- aanmelden via zone2source.net/veldacademie

De VeldAcademie in het Amstelpark is een initiatief van kunstenaar Cocky Eek in samenwerking met diverse kunstenaars, Zone2Source en met StrandLAB Almere (waar in de zomer een eerdere editie plaatsvond). Deze editie van de Veldacademie wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Zuid van de Gemeente Amsterdam.

Kosten
Gratis

Gestart op za 24 september 2022. Beëindigd zo 25 september 2022
Deel dit: