Activiteit

Natuurgids worden in je eigen Sarphatipark

zaterdag 6 mei 2023 , 15:00 - 16:30 uur
Illustration

Hoe leuk is dat? Jongeren of volwassenen rondleiden en kennis bijbrengen over de geschiedenis, de flora en de fauna van het Sarphatipark met als doel de betrokkenheid en verbondenheid met het park te vergroten ... En dat kan!
 
Vereniging Sarphatipark organiseert i.s.m. het Groengemaal en cursusleider Arend Wakker van Open Oog Produkties een cursus waarin je in zes lessen tot natuurgids wordt opgeleid. De cursus staat open voor de vrijwilligers van het Groengemaal en de Vereniging Sarphatipark plus de leden van deze vereniging, maar ook andere vrijwilligers die de buurt groen houden zijn welkom!
Er is plek voor maximaal 15 cursisten. Lessen worden in het park gehouden. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Van de cursisten wordt de bereidheid verwacht om na het doorlopen van de cursus incidenteel een rondleiding door het park te verzorgen. 

Wanneer
De cursus wordt op zaterdagen gegeven van 15.00 – 16.30 uur
zaterdag   6 mei 2023
zaterdag 13 mei 2023
zaterdag   3 juni 2023
zaterdag 10 juni 2023
zaterdag 17 juni 2023
zaterdag 24 juni 2023

Cursusbijdrage:  

In principe € 20,- , maar mensen met een Stadspas met groene stip; leden van Vereniging Sarphatipark en vrijwilligers die zich reeds inzetten voor het park betalen maar €5,-

Doe mee !! En zorg ervoor dat het mooie Sarphatipark nog sterker bij buurtgenoten en geïnteresseerden gaat leven.

We hopen ullie aanstaande zaterdag welkom te kunnen heten op de eerste cursusdag!

 

 

 

Locatie
Sarphatipark
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Cursusbijdrage: € 20,- voor iedereen;, MAAR... met Stadspas groene stip; Voor leden van Vereniging Sarphatipark en vrijwilligers die zich reeds inzetten voor het park maar €5,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
De cursus staat open voor de vrijwilligers van het Groengemaal en Vereniging Sarphatipark plus de leden van de vereniging. Oók andere vrijwilligers die de buurt groen houden zijn welkom!
Deel dit: