Activiteit

10 jaar Bos en Lommerplantsoen

zaterdag 10 juni 2023 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

In de afgelopen tien jaar zijn er honderden nieuwe mensen aan het Bos en Lommerplantsoen komen wonen en hebben omwonenden ruim 600 m2 aan perken in zelfbeheer genomen. Het plantsoen begint uit te groeien tot een fantastische tuin, sport-, speel- en ontmoetingsplek voor iedereen die in de buurt woont en werkt: met het jaar wordt het er groener, mooier en levendiger. Daarom gaan we het plantsoen één dag lang in het zonnetje zetten.

Iedereen aan en om het plantsoen doet mee. Het gaat echt een feest voor en door de buurt worden. Misschien een mooie aanleiding om eens een kijkje te komen nemen.

Er zijn natuurzoektochten voor kinderen, rondleidingen en er is een foto- en tekenwedstrijd met als thema stadsnatuur in het plantsoen. 
’s Ochtends kun je een gratis yogales volgen, de hele dag door kun je jeu-de-boulen, tafeltennissen, volleyballen, schaken met grote stukken, en ’s middags kun je aan bingo deelnemen en nog veel meer.

Vanaf twaalf uur staat er een aanschuiflunch met lekkers van en voor iedereen. Neem ook iets mee (of niet) en schuif aan.

Om half twee is er een optreden van Djémbe Dramé (Afrikaanse percussie) en daarna is er een Open Podium, voor iedereen die haar of zijn kunsten wil vertonen.

Voor het feestprogramma zie ook de flyer of scan de QR-code op de flyer voor actuele info.

Het feestcomité bestaat uit de vereniging Stadstuin Bos en Lommer, MOMA&CO, Huis van de Buurt De Boeg, VvE’s De Studio (GAK-gebouw) en BoLo Plantsoen Schoon.

Locatie
Bos en Lommerplantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Het plantsoenfeest is voor iedereen die om het plantsoen woont of werkt, voor alle buurtgenoten en voor iedereen die altijd al een keer in het Bos en Lommerplantsoen wilde gaan kijken. Wees welkom en doe mee!
Deel dit: