Activiteit

Word Groen Ambassadeur voor de Knowledge Mile!

dinsdag 19 september 2023 , 19:00 - 20:30 uur
Illustration

We zijn op zoek naar gedreven buurtbewoners die op en of rond de Valkenburgerstraat, Weepserstraat en/of Wibautstraat wonen en of werken, die samen na willen denken over het mooi houden van het groen op de Knowledge Mile*. Zet de eerste stap en meld je aan voor deze workshop op dinsdag 19 september om 19.00u in het stadhuis van Amsterdam!

Heb je zelf geen tijd of interesse, maar ken je wel een medebewoner of iemand anders in je netwerk die je ziet als potentiƫle ambassadeur binnen Knowledge Mile Park, dan horen wij dat ook graag. Wil je eerst meer weten over de werkgroep, neem dan gerust contact op via mail of mobiel met mij (Anne).

*De Knowledge Mile is een internationaal toonaangevende business community en innovatiedistrict in het hart van Amsterdam. Tussen het Amstelplein en het stadhuis werken we aan oplossingen voor uitdagingen van onze hoofdstad.

Ooit was de Knowledge Mile volledig grijs, versteend en vervuild. Maar tijden zijn veranderd. Koplopers in het gebied hebben mensen en organisaties samengebracht om aan een groene, gezonde en duurzame stadsstraat te werken. In 2019 zijn de BIZ Knowledge Mile en de gemeente Amsterdam een samenwerking aangegaan in het project Knowledge Mile Park. Onder deze noemer werken we met bewoners en ondernemers aan het vergroenen en verduurzamen van de Knowledge Mile.

Een groene en duurzame stadsstraat als cadeau aan de stad
Als partners van Knowledge Mile Park hebben we een helder doel gesteld voor 2025, het jaar waarin de stad 750 jaar bestaat. Dan geven we een groene en duurzame stadsstraat cadeau aan de stad. We vieren dat we van de langste straat van Amsterdam een groene en duurzame omgeving hebben gemaakt. En vooral een fijne plek om te wonen, werken en verblijven.

Meer weten of meedoen? Meld u aan bij Anne van de Brink - straatmanager@knowledgemile.biz

Locatie
Stadhuis Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: