Activiteit

Feestelijke opening Groene Bibliotheek Op dinsdag 28 november

dinsdag 28 november 2023 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Feestelijke opening Groene Bibliotheek
Op dinsdag 28 november
Van 16:00 tot 18:00 uur
Gratis toegang

Maak dinsdag 28 november tussen 16:00 en 18:00 uur kennis met andere groene liefhebbers, professionals en buurtbewoners. Doe mee met een workshop en lezing en geniet mee met een hapje en een drankje verzorgd door het Tugela keukenteam. Blader tijdens de feestelijke opening vooral ook door de vernieuwde Groene Bibliotheek.

Groene Bibliotheek
De Groene Bibliotheek is een Amsterdamse leesbibliotheek en is dé plek in Oost om informatie te vinden en groene kennis op te doen. Met een kopje thee of koffie in de hand vind je alles over ecologie, planten/dieren, (genees)kruiden, voeding, wildplukken, voedselteelt en permacultuur. Een ruim aanbod van oude en nieuwe boeken. Maak kennis met andere groenliefhebbers.

De Groene Bibliotheek is gratis toegankelijk voor iedereen. We zijn een tijdje dicht geweest en gaan nu met frisse energie en een nieuwe boekenkast weer open!

De Groene Bibliotheek is vanaf 1 december elke vrijdag tussen 10:30 en 14:00 uur, en elke zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur geopend. (Motuin deurbel #1)

Over Tugela85 & MoTuin
De Groene Bibliotheek is gevestigd in de MoTuin kamer in de culturele broedplaats Tugela 85, een gemeenschap van kunstenaars en cultureel ondernemers die hard werken om de wijk en Amsterdam leuk, mooi, gelijkwaardig, divers en bewoonbaar te houden. MoTuin beheert twee tuinen, die dienen als achtertuin
van iedere bewoner van de Transvaalbuurt. De MoTuin kamer in het gebouw van Tugela85 is hun vaste uitvalsbasis.

Locatie
Stichting Tugela85
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Omschrijving doelgroep 
Grote en kleine groenliefhebbers die ook van lezen houden
Illustration
 
Documenten
Deel dit: