Activiteit

Avondprogramma 'Groen Kijken in de Stad'

woensdag 24 april 2024 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Kunnen we een natuurgebied maken van Amsterdam? Een avond met praktische tips en liefdevolle gesprekken.

Veel mensen halen rust, kracht en energie uit een groene omgeving. Sporten in het park, wandelen in het bos of een frisse duik in het IJ. Allemaal momenten waar wij als mensen van genieten. We hebben deze groene plekken nodig voor onze gezondheid, maar beseffen ons ook steeds meer dat ‘de natuur’ onder druk staat. Wat als we van de stad een groot natuurgebied maken? Hoe kun jij daar als bewoner aan bijdragen? Op welke manier kunnen we onze liefde voor groen laten ontpoppen tot concrete plannen en acties?

Op woensdag 24 april 20:00 uur organiseeren we bij Pakhuis de Zwijger het programma ‘Groen kijken in de stad’ waarin we aan de hand van fragmenten uit de documentaire ‘Groenkijkers’ het gesprek aangaan over groen in onze stad. In het programma is er ruimte om praktische tips te delen en gaan we onder andere in gesprek met documentairemaker Sanne Rovers, vlinderman Nicky Castricum en stadsimker Michael Ferdinandus. 

Om het gesprek te laten bloeien, lijkt het ons fijn als er zoveel mogelijk enthousiaste groenkijkers kunnen aanschuiven. Meld je dus gratis aan via deze link! Tot 24 april!

Locatie
Pakhuis de Zwijger
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Deel dit: