Activiteit
Workshop Japans Fermenteren: Tsukemono
In deze workshop leer je een Japanse manier van fermenteren: Tsukemono. Tsukemono is het fermenteren van groenten met zout, gezouten vloeistof en smaakmakers. Zo creëren we in deze workshop Japanse pickles met onweerstaanbare smaken.
Deze workshop is inclusief proeverij.
Workshopdocent is Charlotte
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Je bent van harte welkom in:
Culturele Broedplaats T85
Tugelaweg 85, Amsterdam Oost.
Prijs: €15 / Stadspas €6
Reserveren is nodig want vol is vol!
https://c-tix.com/?b=normal&m=84&p=710
of app/sms/bel Maria 06 18090698
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Met stadspas groene stip €6,00
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Type
Workshop / les
Nog geen reacties
Wil je reageren? Meld je dan aan.