Activiteit

Workshop Japans Fermenteren: Tsukemono

zaterdag 16 november 2024 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

In deze workshop leer je een Japanse manier van fermenteren: Tsukemono. Tsukemono is het fermenteren van groenten met zout, gezouten vloeistof en smaakmakers. Zo creëren we in deze workshop Japanse pickles met onweerstaanbare smaken.

Deze workshop is inclusief proeverij.

Workshopdocent is Charlotte

De workshop is van 14.00 – 17.00 uur

Je bent van harte welkom in:

Culturele Broedplaats T85

Tugelaweg 85, Amsterdam Oost.

Prijs: €15 / Stadspas €6

Reserveren is nodig want vol is vol!

https://c-tix.com/?b=normal&m=84&p=710

of app/sms/bel Maria 06 18090698

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Met stadspas groene stip €6,00
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)