Vacature/hulpvraag

Medewerker of mede-ondernemer gezocht microgreen Vertical Farm

Geplaatst op 23 maart 2023, 14:30 uur
Illustration

Wie oh Wie komt mij helpen. Ik ben afgelopen september gestart met een vertical/indoor farm voor microgreens. Wij zitten in Zuid maar zullen in april verhuizen naar MijnStadstuin. Hier zullen we neerstrijken in een tot growroom omgebouwde container van ca 20m2. 

Wij verbouwen microgreens van oa zonnebloem, rode kool, broccoli, erwt, lupine, mosterd en radijs en leveren op dit moment aan restaurants in Amsterdam. Wij hebben 2x op de Zuidermrkt gestaan en hopen op een vaste plek op een markt in Amsterdam.

Onze filosofie is, lokaal verbouwen voor lokale afzet op fietsafstand en krakend vers: sochtends oogsten, smiddags op het bord.

Het werk is fysiek licht en neemt gemiddeld 1 uur/dag in beslag. De activiteiten bestaan uit het zaaien/gewasonderhoud, oogsten, verpakken en wegbrengen. We hebben een electrische bakfiets tot onze beschikking:) Op dit moment ben ik aan het kijken hoe we het 'wateren' kunnen organiseren. Samengevat, weinig werk maar je moet iedere dag of om de dag zijn en mijnStadstuin is een half uur fietsen vanaf CS Amsterdam.

Door andere verplichtingen zoek ik iemand die wilt meewerken of wilt mee-ondernemen zodat we de activiteiten kunnen verdelen. 

Ik informeer je graag telefonisch over mijzelf, Keen Greens en alles wat je wilt weten.

Leuk van je te horen en groene groet,

Carole / 0646116997

Ingangsdatum
per half april
herhalend
continu
Beloning
bespreekbaar en percentage van de opbrengst
Illustration
Op de Zuidermrkt met mijn greens
Deel dit: