Bericht

Cursus moestuinieren

Geplaatst op 27 augustus 2020, 13:32 uur

Vanwege de corona-crisis kwamen er veel nieuwe vrijwilligers naar de tuin en omdat we op veilige afstand van elkaar moeten blijven is het voor de coördinatoren niet altijd makkelijk om goed uitleg te geven. Om vrijwilligers snel en effectief wegwijs te maken in de tuin hebben we een cursus “moestuinieren“ ontwikkeld: een boekje van 10 bladzijden waarin allerlei zaken goed worden uitgelegd met mooie en leerzame illustraties.
Het cursusboek kost 5 euro, te betalen aan Voedseltuin IJplein op banknummer NL 32 INGB 0006 8284 38. Het is af te halen in de kas tijdens de openingstijden.


Je kunt een certificaat behalen door tien keer je kennis in praktijk te brengen op onze werkdagen. Na elke keer haal je een handtekening bij de dienstdoende coördinator. Aan het eind sluit je de cursus af door per mail de tien vragen te beantwoorden die achterin het cursusboek staan. We gaan ervan uit dat iedereen deze toets kan maken en daarmee het certificaat “moestuinieren” krijgt. Dit certificaat gaan we feestelijk overhandigen.

Illustration
 
Deel dit: