Bericht

Nieuw: Nature in the City Guide Amsterdam

Geplaatst op 5 mei 2021, 15:36 uur

Door de pandemie kunnen we nieuwe ervaringen niet zoeken aan de andere kant van de wereld. Laten we dit als een kans zien om in te zoomen op de wonderen die onze eigen stad voor ons in petto heeft! Amsterdam is het bruisende, innovatieve en verbindende hart van Nederland, vol met bijzondere ervaringen die mensen met elkaar en met de stad verbinden. Amsterdammers Rosa van Gemtrack en Anouschka van Tours that Matter gaan samen een serie gidsen uitbrengen die bewoners inspireren hun eigen stad te herontdekken.

De gidsen zijn co-creaties van bewoners en ondernemers die een duurzame en gezonde toekomst van Amsterdam voor ogen hebben en daar meer kracht achter willen zetten door meer bewoners te betrekken. Als we als bewoners van Amsterdam opnieuw verliefd worden op onze stad en meer betrokken raken bij de initiatieven die hier bloeien, dan kunnen we dit Amsterdam samen naar de buitenwereld uitdragen en bezoekers uitnodigen met een zelfde blik naar de stad te kijken.

Nature in the City: Ontdek de groene pareltjes van Amsterdam
De eerste gids in deze serie: Nature in the City bundelt impactgedreven initiatieven die werken aan een groenere toekomst van de stad. Al deze initiatieven geven je een ervaring van Amsterdam die helemaal draait om natuur en inspireren bewoners om hun handen uit de mouwen te steken. Ontmoet de groene pioniers van de stad, bezoek verborgen pareltjes en draag bij aan een groenere toekomst. Kom plukken en genieten, proeven en bewonderen!

Van moestuin cursussen tot een groene speurtocht op de Wallen en van tips om thuis te beginnen met fermenteren tot vergaderlocaties midden in de natuur, de Nature in the City guide brengt je dichter bij het groene hart van Amsterdam!

De gids is voor €5 te downloaden via: www.gemtracktravel.com/destinations/netherlands 

Buurtgroen020 heeft meegewerkt aan de Nature City Guide Amsterdam en kom je ook tegen als je er door bladert!

Illustration
 
Deel dit: