Bericht

IVN-excursies tijdens de #wijzijnderegeneratie Top

Geplaatst op 19 mei 2021, 19:04 uur

Hoe kunnen we met de natuur, het land en elkaar omgaan. Samen leren, tips en zelf meedoen
IVN Amsterdam doet mee met excursies tijdens:

Wijzijnderegeneratie#wijzijnderegeneratie 4, 5 & 6 juni

De 'wij zijn de regeneratie" willen het anders doen… van ego naar eco, van monocultuur naar diversiteit, van ongelijkheid naar gelijkwaardigheid en van degenereren naar regenereren. Maar… Hoe dan?!

Tijdens het #wijzijnderegeneratie event op 4, 5 en 6 juni gaan we gezamenlijk op onderzoek uit. Over hoe we leven met de natuur, het land en met elkaar.

De driedaagse online en offline Top zit boordervol workshops, panels, werksessies, excursies en netwerkmomenten. Er komen verhalenvertellers die de eeuwenoude inheemse wijsheid delen over regeneratie en zij die lokaal in Nederland regeneratie toepassen.

Bovenal ga je ook zelf met regeneratie aan de slag. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een wormenhotel maakt, hoe sociocratie werkt, de principes van voedselbossen, hoe je dekolonisatie in jouw omgeving kan toepassen en over hoe je je eigen regeneratieve onderneming kan opzetten. #wijzijnderegeneratie

Prijs €3,80

Investeer je caramel latte macchiato deze week in een kaartje voor drie dagen inspiratie, plezier en vieze handen! Daarnaast steun je met dit bedrag ook nog eens een regeneratief project. Wat wil je nog meer!? Ben jij erbij?

Kijk voor meer info en tickets op www.regeneratie.org/wijzijnderegeneratie

Het initiatief past precies in de activiteiten van IVN en meerdere leden van IVN Amsterdam. Sophie Wartenberg en Paul de Dooij helpen mee met de organisatie. 

Met bijdragen van Gert Snoei (Pop up wandeling ontdekken van natuur en stadshistorie in het Flevopark) , Johan Kleijn  (wildplukken), Erik Komen (Nature Bits), Liha van de Haas (invasieve exoten bestrijden), Katja, Marleen en Jan (moestuinieren).

Illustration
 
Deel dit: