Bericht

Aanmelden cursus 2022 Moestuinschool Amsterdam, nog een paar plekken over!

Geplaatst op 5 januari 2022, 13:02 uur
Illustration

Wil je graag alles leren over het telen van je eigen groenten en kruiden dan is Moestuinschool Amsterdam misschien wel iets voor jou!

Je kan je nog steeds  inschrijven voor de Moestuincursus 2022. We hebben plaats voor 36 cursisten en naderen inmiddels de 30 aanmeldingen, dus wacht niet meer te lang.

De cursus start in februari en duurt zo ongeveer 10 maanden, tot en met november dus. Zo maak je een heel seizoen op de tuin mee, de beste manier om goed te leren moestuinieren. De lessen zijn om de week op dinsdag of donderdag, je kan zelf een voorkeur aangeven. De cursus kost € 100 per maand + plus € 100 inschrijvingskosten dus totaal € 1100,- . Daarvoor krijg je dus 10 maanden theorie en praktijkles, een stuk grond van 15 m2, al het zaai en plantgoed en alle groente en kruiden die je leert verbouwen eet je zelf op. 

Voor degene die dit een hoop geld vinden hebben we nog een aantal tuinbeurzen. Deze zijn beschikbaar gesteld door suiker ooms en tantes, waardoor je de helft van het lesgeld betaalt. Deze zijn speciaal voor mensen die de cursus héél graag willen doen, ook echt ambitie hebben om de stad te vergroenen door een biologische moestuin aan te leggen, maar die moeite hebben het lesgeld bij elkaar te krijgen. In een gesprek met ons, de tuinders kijken we of we inderdaad een beurs kunnen toekennen aan die persoon. 

Aanmelden voor beurs of opleiding kan via info@moestuinschoolamsterdam.nl , of kijk eerst even rond op www.moestuinschoolamsterdam.nl

Deel dit: