Bericht

Help de aarde herstellen! Kom 9/10 september naar het Regeneratie Festival

Geplaatst op 29 augustus 2023, 13:35 uur
Illustration

Wij zijn de generatie, die de aarde nog kan herstellen

Jong of oud, volgens de klimaat wetenschappers, zullen wij het moeten gaan doen. De natuur herstellen en een positieve voetafdruk achterlaten op deze aarde. Dat noem je ook wel re-genereren.

Was jij er als de kippen bij? Of denk jij:

Hellup? maar hoe dan? dit probleem is te groot voor mij alleen!

Ja, natuurlijk is het een complex en groot probleem, de natuur op de aarde herstellen. Maar dat wil niet zeggen dat je niks kunt doen. Misschien kun jij het voedselsysteem niet in je eentje veranderen. Maar je kunt wel degelijk iets doen en invloed uitoefenen. Tijdens de regeneratie manifestatie kun je inspiratie opdoen, ‘soortgenoten’ ontmoeten en je verbinden met je innerlijke wereld. Want hoe wil je contact maken met anderen als je niet weet wie je bent en wat je drijfveren zijn?

Hoe kom jij erachter wat bij jou past en wat jij kunt doen?

Dat is de uitdaging, wél beginnen, wél iets doen. Iets vinden dat bij jou past en dat je niet teveel moeite kost en waar je trots op bent als het lukt.

Hoe meer mensen een beetje doen, hoe meer effect, want we zijn ondertussen met 7 miljard mensen dus stel je voor: We gaan allemaal onze eigen stoep, tuin, balkon, straat, dorp of stad vergroenen? Als echt iedereen een klein beetje mee doet en we samen steeds meer stapjes zetten. Als de vraag naar bio producten toeneemt dan neemt ook het aanbod toe. Hoe zou de wereld er dan uitzien? Deze en nog veel meer vragen, ontmoetingen en inspirerende workshops vormden samen het Regeneratie Festival. Klik op deze link voor meer info en tickets. 

Lees meer

Tip! Check het Regeneratie Festival bij Buurtgroen020 Activiteiten. 

Deel dit: