Activiteit

Meld je aan: €10.000 startpremie voor groene daken op woonboten Centrum

do 26 mrt 2020 - di 31 mrt 2020 , 12:00 - 16:00 uur

Heb je een woonboot in Amsterdam Centrum en interesse in een groendak? Sla dan nu je slag! Dankzij het speciale buurtbudget Centrum Begroot – Grachten van Smaragd kun je momenteel tot wel 75% vergoed krijgen. Oftewel: nog voor deze zomer kun je al zo’n verkoelend groendak hebben voor een kwart van de prijs!

Belangstelling? Laat het direct weten op smaragd@xs4all.nl, want op = op. Zeventien woonboten gingen je al voor!

Hoe gaat het in zijn werk?

Stappenplan Premie Grachten van Smaragd Centrum Begroot

1.     Lees de grachtenvansmaragd.nl/centrum-begroot-deelname-etiquette/.

2.     Mail naar smaragd@xs4all.nl dat je mee wil doen.

3.     Vraag een Groenbedrijf om een offerte (b.v. Groendakcoach of Sedumworld, beiden bekend met woonboten en de gemeentelijke subsidieregels).

4.     Vul de subsidieaanvraag bij de gemeente in. Grachten van Smaragd help je daar graag bij. Binnen 4 tot 8 weken bericht de gemeente je over toekenning en overmaking van de subsidie.

5.     Stuur het bericht van de gemeente en de offerte van het groenbedrijf naar smaragd@xs4all.nl, om op volgorde van aanmelding nog eens 50% van de nog resterende kosten vergoed te krijgen.

6.     Bepaal met andere woonbootbewoners samen een datum voor de aanleg, omdat meerdere daken aanleggen op één dag kosten en materiaal bespaart. Elke aanleg wordt een feestje.

7.     Stuur een foto van je groendak naar de gemeente en naar Smaragd. Binnen twee weken krijg je de premie op je rekening.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 26 maart 2020. Beëindigd di 31 maart 2020
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
15
Deel dit: