Activiteit

Open dag Moestuinschool Amsterdam

zondag 19 juni 2022 , 12:00 - 16:00 uur
Illustration

Een biologische moestuinschool voor volwassenen? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Kom kijken op onze open dag. Dit jaar is deze onderdeel van de ‘Open Groendag’ van Amsterdam. Zie https://wemakethecity.green/opengroendag 

12:00 tot 13:00: Het Bijenbalkon – Caspar Janssen
Schrijver en journalist Caspar Janssen heeft tijdens Corona lockdowns zijn balkon getransformeerd tot een bijenparadijs. Dat ging niet zonder slag of stoot. Hij komt vertellen hoe hij het aanpakte. Na afloop is zijn boek te koop.

13:00 tot 16:00 ‘Weed and Greet’
Op de tuin zijn de tuinders (docenten) en tuinlui (deelnemers) aan het wieden en werken. Je bent van harte uitgenodigd mee te helpen en intussen vertellen ze je over wat onrkuid is en hoe je een moestuin onderhoudt. Zij geven ook antwoorden op vragen die je hebt over de
Moestuinschool. Zwerm als een bij van de één naar de ander tijdens deze ‘weed and greet’ en verzamel alle informatie die je hebben wil.

Meld je aan voor (één van) beide activiteiten op info@moestuinschoolamsterdam.nl 

De inschrijving voor de Moestuinschool Amsterdam 2023 is geopend. Meld je ter plekke aan of via de website. Vorig jaar was het snel vol, er staan alweer heel wat mensen op de lijst voor ’23, dus wacht niet te lang.

Na inschrijving ontvang je meer informatie, veel informatie kan je ook nu al vinden op www.moestuinschoolamsterdam.nl , op de agenda staan ook open tuinochtenden en de volgende open dagen. Dan ben je ook welkom om te komen kijken.

Locatie
Moestuinschool Sixhavenweg
Kosten
Gratis
Deel dit: