Activiteit

Workshop Groente Fermenteren & Pekelen

vrijdag 7 oktober 2022 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

In deze workshop leer je 2 mooie technieken voor het verwerken & conserveren van groente:
fermenteren: in zout leggen en pekelen: in zuur leggen. 

Het eerste gerecht dat we maken is “kim-she,” een variant op de welbekende kimchi, en het tweede gerecht is gepekelde pikante raap. Inclusief een proeverij van de gemaakte gezonde en zeer smakelijke hapjes.

 
Workshopdocent is Nihal
 
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Locatie
Je bent van harte welkom in de de grote keuken van Huis vd Wijk de Pijp

2e vd Helststraat 66, Amsterdam.

Kosten
Met korting
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Grace Nijbroek

Meld je aan
Deel dit: