Activiteit

Groentepluktuin - Vakantiekaart van 22 juli t/m 3 sept

Op woensdag, vrijdag, zaterdag , 10:00 uur
Illustration

Vers aan de Vecht is een groentepluktuin naast de biologische boerderij De Groene Griffioen in Weesp. Met de Vakantiekaart kun jij ook genieten van onze heerlijke biologische groenten en kruiden deze zomer! Meer info vind je o.a. in dit recente nieuwsbericht

Onze drie tuinders zorgen ervoor dat er een ruime portie gevarieerde groenten oogstklaar is, elke week weer. Zie bijvoorbeeld de foto: savooiekool, snijbiet, meiraap, tuinbonen, komkommer, gele ui, venkel en bieten en dan zie je nog niet eens de peterselie, munt, snijselderij en tijm. Elke week is er een prachtige portie (ruim voldoende voor 2 volwassenen) te oogsten. 

Op deze pluktijden (woensdag 13.00-17.00, vrijdag van 10.00-17.00 en zaterdag van 10.00-16.00) kom je naar de tuin, die naast de biologische boerderij De Groene Griffioen ligt en volg je de lijst+aanwijzingen op het oogstbord. De boerderijwinkel is dan ook open, waar je vlees en zuivel van eigen erf kunt kopen.

Nieuwsgierig? 
Koop dan de vakantiekaart.

  • Deze vakantiekaart geldt voor de hele zomervakantie dus van 22 juli tot en met 3 september. Dat zijn zes weken = zes keer plukken.
  • Wat kost het? 170euro
  • Wat krijg je ervoor? 6x een ervaring om zelf je biologische groenten te plukken en er lekker mee te koken. Een keer meewerken op de tuin? Dat kan zeker, elke woensdag, vrijdag en zaterdag.
  • Wat als ik daarna lid wil blijven? Welkom! Er zijn nog oogstaandelen beschikbaar. Je betaalt dan na de zomervakantie nog de 300euro eenmalige opstartbijdrage + 200euro voor de resterende oogstmaanden (tot en met eind november). 

Meer info? Stuur even een appje naar +31 6 29293853 of een email naar hallo@versaandevecht.nl 

Lees dit artikel met reacties van huidige plukkers

IK WIL EEN VAKANTIEKAART!

Locatie
De Groene Griffioen
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 22 juli 2023. Beëindigd zo 3 september 2023
Deel dit: