Activiteit

Regeneratie Festival - Dag 2

Op zondag , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Programma zondag: 

deel verhalen, eten en gevoelens | zachtheid | creativiteit | muziek | integratie en heling | bijzonder welkom aan de rebellen van de A12 demonstratie op zaterdag 9 september 

11:00 - 11:30 - welkom: gesprek over de kracht van gemeenschap
11:30 - 13:00 - workshops: 
praten met de meer dan menselijke wereld | koken op vuur | voedsel rituelen | de tafel dekken voor alle zintuigen
13:00 - 15:00 - lunch (inbegrepen) en live muziek - hoe eet je voor je lichaam en je geest?
15:00 - 16:00 - afsluiting - ceremonie: de kracht van gemeenschap

Weet jij waar je kopje koffie vandaan komt? Wat een aardappel ons vertelt over de geschiedenis van Amsterdam? 
Ervaar hoe je door de lens van voedsel kunt bijdragen aan een leefbare wereld tijdens het Regeneratie Festival op 9 en 10 september!

Tijdens het Regeneratie Festival verkennen we de relatie tussen mens, natuur en stad. Het thema ‘eten of gegeten worden’ symboliseert de band tussen mens en natuur en hoe onderling afhankelijk ze zijn – hoe we in feite niet los staan van de natuur!

!!! Leer van inspirerende sprekers zoals voedselhistorica Charlotte Kleyn, verhalenverteller Ridhwan Ohorella en consultant in organische landbouw Peter Brul.
!!! Volg workshops van verschillende regeneratieve ondernemers: Harvest Care, Onze Groenteboer, Wholebrands, U-turn en nog veel meer! !!! Krijg praktische handvatten om regeneratie in je dagelijks leven te implementeren
!!! Geniet van live muziek en proef de smaken van regeneratieve landschappen in heerlijke hapjes en dankjes.

Ook is er op zaterdag 9 september een markt in de tuin van Tolhuistuin. De markt is gevuld met regeneratieve ideeën en producten zoals specerijen van The Good Spice, drankjes van Forrêt Atelier en het Voedselpark Amsterdam. De markt is gratis toegankelijk.

Klik hier voor meer informatie over het festivalprogramma en tickets!

Locatie
Tolhuistuin
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Deze markt is voor iedereen die benieuwd is hoe een regeneratieve toekomst er uit kan zien en kan proeven! Beleef en ervaar producten van een gezond landschap, kom in contact met gelijkgestemden en deel je visie.
Deel dit: