Activiteit

Open Tuinen West 2024

zaterdag 8 juni 2024 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

In Amsterdam West liggen tientallen groene paradijsjes verscholen tussen de huizen. Prachtige pluktuinen, geurige bloementuinen, educatieve natuurspeeltuinen, actieve moestuinen, sierlijke stiltetuinen en ruisende rusttuinen.

Sommige tuinen liggen al honderd jaar in een stil binnenterrein, sommige bovenop drukke winkels, andere op daken van woonboten. Er zijn wormhotels, kikkervijvers, composteerplekken en vogelplekken. Misschien komt u er wel elke dag langs, zonder dat je het weet…

Op zaterdag 8 juni 2024 mogen we weer een Open Tuinen West organiseren tussen 10:00 en 17:00 uur.

Reserveer alvast een plekje in je agenda. Misschien willen ook vrienden of familie mee? Of je nieuwe liefde waar je iets spannends mee wilde gaan doen in de stad?

Dit jaar doen een groot aantal bekende tuinen mee maar er zijn ook weer een aantal nieuwe tuinen. Met de plattegrond die je bij een van de startpunten kunt kopen kun je je eigen route en dag uitstippelen.

Begin bij een startpunt

Ontdek de groene pareltjes, ga op speurtocht en geniet. Ook voor kinderen valt er veel te beleven. Passe-partouts met een plattegrond zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de startpunten voor € 2,50 (kinderen tot 12 jaar en Stadspashouders gratis). Je kunt met je pinpas, Apple pay, Google pay en contactloos betalen. Uit veiligheid geen cash.

Vrijwilligers gezocht!

Wil je meehelpen bij dit mooie festival in West? Geef je dan op via onderstaand e-mail adres. Je krijg gegarandeerd een heel mooie dag met veel groen, lieve mensen, lachende gezichten en lekkere lunch!

 

Locatie
MidWest
Kosten toelichting
De kosten zijn € 2,50 per persoon. Stadspashouders en kinderen (12 jaar) gratis.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom. De meeste plekken zijn ook voor kinderen en rolstoelrijders geschikt.
Thema
private tuinen
Deel dit: