Bericht

Dee laatste soep dit jaar!

Geplaatst op 21 oktober 2020, 17:56 uur

We zijn alweer toe aan de laatste soep van het jaar, deze week en de volgende. Het is de lievelingssoep van buurvrouw het is ongelofelijk dat zo'n simpele soep zo lekker kan zijn. In de Franse prei aardappelsoep van Bocuse zit prei en vers geoogste aardappel en dat is het. En natuurlijk het recept van de meester van de Franse keuken.

Als extraatje krijg je er nog andere groente uit de tuin bij. Je mag kiezen. Bijvoorbeeld pompoen, wortelen, palmkool of misschien ben je op tijd voor de laatste courgette of komkommer of de eerste spinazie of rucola van de herfst. Zodat je een zak vol groente mee naar huis kunt nemen. Een fusie van de groentezak en de soepzak.

We vinden het heel fijn als je van te voren reserveert op reserveren@soepuitnoord.nl. Zo weten we hoeveel we moeten oogsten en hoeven we niet alles wat overblijft op de composthoop te gooien.

NB Covid-19: We vragen jullie om extra goed op te passen op de tuin. Er is tijdens de verkoop eenrichtingsverkeer en we vragen de soep-kopers voldoende afstand te houden en aanwijzingen van de tuinders op te volgen. Met pin betalen is veilig, contant geld nemen we ook nog steeds aan.

Alle informatie en de soep-recepten zijn ook te vinden op de website, www.soepuitnoord.nl. 

Volgende week nog één verkoopweek, daarna kijken we of het lukt om nog één keer open te zijn en dan sluiten we het seizoen af met het planten van knoflook op onze 'knoflookdagen' op 3 en 5 november in de middag. Die zijn ook bedoeld als startschot van onze nieuwe Moestuinschool Amsterdam. Vandaag hoorden we dat de belangrijke handtekeningen gezet zijn, dus we kunnen! En jij kan meedoen voor een try-out prijs, dit eerste jaar.

Illustration
 
Deel dit: