Bericht

Webinar 'Het supertoffe Voedselbos' - donderdagavond 25 november

Geplaatst op 24 november 2021, 18:31 uur
Illustration

De voedselbossenbeweging is booming in Nederland. De afgelopen jaren zagen tientallen nieuwe voedselbossen het leven. Steeds meer mensen zien het nut en de noodzaak hiervan in. Voedselbossen zijn immers een zegen voor biodiversiteit en insecten, maar zorgen ook voor een gezond bodemleven, voor het vasthouden van water, voor het opslaan van CO2 en uiteraard leveren ze óók nog eens voedsel voor mensen.

The Pollinators organiseren een webinar waar elke leek die iets over voedselbossen wil weten bij moet zijn. Hier hoor je de belangrijkste ins en outs. Met experts Friso van Overbeek, Tim Seegers, Loes van den Boomen en Eveline de Heij die elk een verschillend aspect zullen belichten; geschiedenis van voedselbossen, de ecologisch, economische en sociale waarde, en waar je moet zijn als je meer wilt weten.

Tijdens de webinar wordt het gloednieuwe Supertoffe Voedselbosboekje ter ere van Treevember gelanceerd. We verloten twee exemplaren onder de aanwezigen. Facilitator van de avond is Tom van de Beek

25 november 19:00-20:30 | Tickets 5,-

Deel dit: