Bericht

Op zoek naar stadse kriebelbeestjes: Meld je aan voor 6, 7 of 8 juni!

Geplaatst op 30 mei 2023, 17:00 uur
Illustration

We gaan op expeditie met evolutiebioloog Menno Schilthuizen van Darwin in de Stad! Een zogenaamde MINI-TAXON, waarin we op zoek gaan naar nieuwe en minder bekende soorten insecten en andere kriebelbeestjes. Wie weet wat we gaan vinden! Inclusief een lunchlezing over hoe bewoners kunnen helpen bij het doen naar wetenschappelijk onderzoek in de stad, bijvoorbeeld door het ontdekken van nieuwe soorten! Zó makkelijk en leuk is het dus.  

Op dinsdag 6 juni zijn we te gast in het Westerpark & de Spaarndammerbuurt en op woensdag 7 en donderdag 8 bij begraafplaats Huis te Vraag. Je kunt je aanmelden voor de ochtend (9:00-12:00) of voor de middag (13:00-16:00) en tijdens je zelf meegebrachte lunch wordt er een lezing gehouden voor zowel de ochtend als de middag groep (beide max. 15 personen). De dagen en momenten zijn los te volgen- meld je dan ook voor elke activiteit apart aan via de groene button onderaan de desbetreffende pagina. Dichter op de datum ontvang je van ons een email met de precieze locaties waar we afspreken. 

De data en tijden van de sessies zijn hieronder weergegeven. Klik op de link om de desbetreffende activiteit te openen. Je vindt er meer informatie en je kunt er ook direct online aanmelden. 

Dinsdagochtend 6 juni - Westerpark en Spaarndammerbuurt

Dinsdagmiddag 6 juni - Westerpark en Spaarndammerbuurt

Woensdagochtend 7 juni - Begraafplaats Huis te Vraag

Woensdagmiddag 7 juni - Begraafplaats Huis te Vraag

Donderdagochtend 8 juni - Begraafplaats Huis te Vraag

Donderdagmiddag 8 juni - Begraafplaats Huis te Vraag

* De expedities zijn geschikt voor alle leeftijden! * 

Deel dit: