Ruth Van dijken

Bewoner, Ondernemer, Professional, Directeur stichting The Green Mile
Mijn expertise

Ik ben een energieke, creatieve ondernemer, strateeg en transitie consultant voor natuurinclusieve omgevingen.  Met mijn werk creëer ik gezonde leefomgevingen voor mens, plant en dier. Dat doe ik in de openbare ruimte, steden en bedrijventerreinen. Ik ben mede-oprichter en directeur van Stichting The Green Mile en oprichter van Blendingbricks. 


Mijn kracht zit in strategie, story-telling, ideeën bedenken om in symbiose met de natuur te leven. Middels positieve storytelling maak ik mensen en organisaties bewust van al het andere leven wat er is naast de mens en zo een transitie in de bedrijfsvoering te maken, waarin naast economische waarde tevens ecologische waarde wordt toegevoegd.  Ik ben een sterke netwerker en koppel van nature partijen, mensen aan elkaar. Ik realiseer bewustwording om duurzame impact te maken. 


Mijn mogelijkheden


1. Strategie, visie, plannen van aanpak en ideeën om natuur-inclusieve omgevingen te creëren 


3. Netwerk & verbinden - stakeholders management 


4. Inspirator & bewustwording realiseren


5. Bedenken creatieve ideeën 

Relevante ervaring

1. Mede-oprichter en directeur van The Green Mile. Met The Green Mile willen wij van de Stadhouderskade een leefbare plek maken voor mens, plant en dier. Strategie, plannen bedeken, netwerken, samenwerkingen opzetten, inspireren 


2. Ecologische visies, plannen van aanpak en make-overs voor het natuur-inclusief maken van bedrijventerreinen. 


Een en anders is te vinden op : 


The Green Mile Amsterdam


Blendingbricks