Dit project is afgerond
Project

Open Tuinen West 2019

Geplaatst op 13 februari 2019, 09:56 uur

Jaarlijks open tuinen festival in Amsterdam West. Tientallen groene paradijsjes liggen verscholen tussen de huizen. Prachtige pluktuinen, geurige bloementuinen, educatieve natuurspeeltuinen, actieve moestuinen, sierlijke stiltetuinen en ruisende rusttuinen.

Sommige tuinen liggen al honderd jaar in een stil binnenterrein, sommige bovenop drukke winkels, andere op daken van woonboten. Er zijn wormhotels, kikkervijvers, composteerplekken en vogelplekken. Misschien komt u er wel elke dag langs, zonder dat u het weet…

Op zaterdag 22 augustus 2019 waren tientallen paradijsjes in West open tussen 10:00 en 17:00 uur. Vanwege corona kon in 2020 het festival helaas niet doorgaan. In 2021 gaan wordt het weer georganiseerd. Meer info via www.opentuinenwest.nl.

Toelichting

In 2018 is de eerste editie gehouden in de buurten De Baarsjes en Oud-West. Bijna duizend bezoekers genoten van de bijzondere tuinen, de ontspannen sfeer en het heerlijke weer. Kijk op onze Facebook pagina voor een impressie.

In 2019 werd de tweede editie gehouden. Er kwamen nieuwe deelnemers tuinen bij, ook in Bos en Lommer en Westerpark. Hiermee was het weer een heel bijzondere dag te worden voor heel Amsterdam West.

In 2020 is het afgelast vanwege Corona maar in 2021 zal het weer plaatsvinden.

Klaar
Deel dit:
1 projectupdate

Ralph Stuyver

Anders

Vanwege Corona hadden we de Open Tuinen West dag naar zaterdag 22 augustus verschoven. Of die datum definitief doorgaat, of dat het begin september wordt, laten we jullie weten. Stay tuned!
0
Open de update in eigen pagina