Project

De Tropentuin

Geplaatst op 10 februari 2021, 18:03 uur
Illustration

Verborgen tussen het KIT en het Oosterpark ligt de Tropentuin. Sinds 2018 is er hier een buurtmoestuin, met een zelfpluk-kruidentuin, kas, wormenhotel en twintig moestuinbakken. Buurtbewoners en werknemers en huurders in het KIT hebben deze bakken zelf gebouwd van gerecyclede materialen en waren de eerste trotse eigenaren van een moestuinbak. In verschillende workshops gingen we ook aan de slag met een tuin vol groenten, fruit en kruiden als resultaat. 

Lopend
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

$persoon.getLink()


Ben je op zoek naar een plekje om je eigen groenten te verbouwen midden in de stad? Of lijkt het je gewoon gezellig om bezig te zijn samen met mensen uit je buurt? Huur dan komend jaar een bak in de Tropentuin en ga aan de slag met groenten verbouwen en ontwikkel die groene vingers!

Voor meer info e...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

$persoon.getLink()

Project volgens planning

Buurtbewoners, en werknemers uit het KIT zijn fanatiek van start gegaan met het in elkaar zetten van hun splinternieuwe moestuinbakken, gemaakt van resthout. Ook is er een pluktuin vol kruiden. Iedereen is welkom in de tuin om verse kruiden te komen plukken, groente- en fruitafval te doneren, of om ...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina