Project

Hemelse Tuinen ontwerpopleiding voor kinderen

Geplaatst op 1 maart 2023, 18:43 uur
Illustration

Leer ontwerpen als een echte tuinarchitect! Geniet jij ook zo van alle bomen, bloemen en planten op Jeugdland en zou je jouw balkon, (buurt)tuin, schoolplein of nog een kaal stukje op Jeugdland ook wel willen omtoveren in een waar groen en eetbaar paradijs? Waar de geur van rozemarijn je neus prikkelt? Waar je verse munt plukt voor in je thee? Je bessen van de struik eet en waar fruit en noten in overvloed groeien? Waar je insecten hoort zoemen, kikkers hoort kwaken en vogels hoort kwetteren en waar je heerlijk kunt spelen en wegdromen tussen het groen? 

Meld je dan aan voor de nieuwe hemelse tuinen ontwerp opleiding voor kinderen! Wij zijn er zeker van dat jij het zelf kunt: je eigen droomtuin ontwerpen en creëren! Deze nieuwe, unieke opleiding gaat voor het eerst van start op 13 april 2023. De opleiding is een bijzondere, intensieve lessenreeks op de donderdagmiddag met 11 bijeenkomsten & een terugkomdag.

Toelichting

Praktische informatie

Bijeenkomsten: 12 donderdagen van 16.00 – 17.30 uur.

Wanneer: 13 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli en een terugkombijeenkomst op 21 september.

Voor wie: kinderen van 8 tot 13 jaar (en ouders).

Waar: in de tuinen van Jeugdland Amsterdam.

Aanmelden: vanaf 1 maart 2023 tot 24 maart 2023.

Kosten: € 35,- stadspasprijs en € 97,- reguliere prijs (normale prijs € 250).

Inclusief: 9 planten (van elk element 1) uit de Hemelse Tuin van Jeugdland.

Heb je geen tuin of balkon, maar wil je wel graag meedoen met de opleiding? Dat kan! We kunnen je tijdens het kennismakingsgesprek advies geven over het aanvragen van een geveltuin, boomspiegel of met elkaar brainstormen over andere opties. Bovendien creëren we tijdens de opleiding op Jeugdland met elkaar een eigen hemelse groepstuin.

Kijk voor meer informatie over de hemelse tuinen, initiatiefnemers en inhoud leertraject hier.

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar
Lopend
Deel dit: