Activiteit

Natuurbelevingstocht voor kinderen in De Bretten

zaterdag 12 maart 2022 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Het best bewaarde geheim van amsterdam- audioverhaal & Natuurbelevingstocht

Ga mee op ontdekkingsreis met het gratis luisterverhaal: De Bretten: het best bewaarde geheim van Amsterdam. Luister naar de avonturen van de jonge Dries in de stadswildernis van Amsterdam en laat je betoveren door de ongelooflijke dingen die hij en zijn opa tegenkomen. 

" De natuur praat altijd, maar niet met woorden, zoals de mensen dat doen. De mensen kunnen de taal van de natuur niet precies verstaan, behalve hier. De Bretten." - aldus de uil. 

---

Ben jij tussen de 6-12 jaar én wil jij het best bewaarde geheim van Amsterdam ontdekken?

Kom dan op 12 maart om 14:00 uur met je papa, mama, opa of oma naar Tuinpark De Bretten én laat je verrassen door de stadswildernis op deze bijzondere plek. Samen maken we een wandeling door het natuurgebied en luisteren we via koptelefoons naar de avonturen van de jonge Dries uit Amsterdam Nieuw-West. Het luisterverhaal is o.a. ontwikkeld door de gemeente Amsterdam en Studio Maan.

Op onze weg ondervinden we de geheimen van de Bretten aan den lijve, tijdens een spannende natuurbelevingstocht, waarbij al jouw zintuigen geprikkeld worden. Om 16:00 uur sluiten we de middag af in het Tuinpark met iets lekkers én een verrassing!

Meedoen is gratis! Meld je snel aan via debretten@amsterdam.nl want vol = vol. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging van je aanmelding. Je ontvangt óók een bericht als de wandeling vol is.

Locatie
De Bretten
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Graag aanmelden via: debretten@amsterdam.nl
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor kinderen tussen 6 en 12 EN hun ouders, opa's, oma's, neefjes, nichtjes. Het luisterverhaal is zowel ontroerend als grappig en meeslepend. Kom het zelf ervaren.
Deel dit: