Activiteit

Opendag Moestuinschool Amsterdam

zaterdag 22 juli 2023 , 12:00 - 16:00 uur
Illustration

Op zaterdag 22 juli 2023, van twaalf tot vier, is er open huis bij de Moestuinschool Amsterdam, een verborgen groene oase en biologische tuinschool voor volwassenen, vlak achter Amsterdam CS.
Van 12 - 13 uur geeft Iris Poels een gastles over groen activisme.
Van 13 - 16 uur kun je de tuin bewonderen, een handje meehelpen en het antwoord vinden op al je moestuinvragen. De toegang is gratis. 

Dwaal door de tuin en ontdek alle geheimen van deze kleurrijke oase vol biologische groenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit. Vind het antwoord op je prangende moestuin-vragen, terwijl je de tuinlui helpt en ontmoet. Heb je een vraag over je tomatenplant of je worteltjes? Last van woekerend onkruid of slakken?

Help een handje wieden, en stel je vragen aan de ervaren tuinders, docenten, vrijwilligers en leerlingen van deze unieke tuinschool. Zwerm als een bij van de één naar de ander tijdens deze ‘meet and wied’ en verzamel je antwoorden.

Aanmelden voor deze middag kan via info@moestuinschoolamsterdam.nl 
Inschrijving geopend voor het komende Moestuinschooljaar

In 2024 begint een nieuw schooljaar van deze bijzondere biologische moestuinschool, voor iedereen van 16 tot 106 jaar. Je kunt je daarvoor nu al inschrijven, ter plekke of via de website. Vorig jaar was het snel vol, dus wacht niet te lang. Meer info: www.moestuinschoolamsterdam.nl 

Locatie: Buurthaven Amsterdam, Sixhavenweg Amsterdam Noord, naast de Willemsluis. https://buurthaven.amsterdam/locatie/ 

Locatie
Buurthaven
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: